Vores lille piges sensitive hud og et råd fra oldtiden skulle vise sig at være starten på KRAES.

 

Historien om KRAES

Vi er utrolig glade for at have en rask, rørig og livsglad pige. En lille, sød trold, der bare fortærer livet og glæder sig til hver eneste morgen. Hun er et snakkechatol, en spørge-Jørgen og nogle gange en lille skurk med en ræv bag øret. Når vi hører om sygdom hos børn, bliver vi skidt til mode, men føler os samtidig taknemmelige over, at vi (knock on wood) langt hen ad vejen har et raskt barn. Nu vokser træerne jo desværre sjældent ind i himlen, og vi måtte fra et tidligt tidspunkt acceptere, at vores datter har en sensitiv og let irritabel hud.

Bemærkelsesværdigt mange småbørn har problemer med huden, hvilket de dog for det meste vokser fra. Det er en selvfølge, at man lader sit barn teste for allergier for at finde kimen, men i mange tilfælde vil hudproblemer ikke kunne tilskrives en enkeltstående årsag. I mellemtiden prøver vi alt, mens vi vrider vores hjerner for at finde en løsning…barnet lider jo stadig.

Vi begyndte at lave research om den kemi, som vores børn i dag ofte er udsat for, f.eks via kosten, i miljøet og i hudplejeprodukter. Fandtes der et alternativ til (udtørrende) sæbe?. Hvordan kunne vi lindre den irriterede hud? Og ikke mindst, hvordan ville vi bedst kunne forebygge tilbagefald?

I vores research stødte vi på et råd mod kløe – havre. Igennem historien er havre beskrevet som et anerkendt middel mod kløe, men ikke nok med det – havren skulle også have egenskaber til at rense, fugte og beskytte huden. Med en vis skepsis begyndte vi at tilsætte havre til badevandet, og straks kunne vi se en lindrende effekt. Det første vi lagde mærke til var, at huden føltes blødere og fugtigere efter et bad, og at kløen tydeligvis blev reduceret. Over det næste år forsøgte vi os med at tilsætte andre naturlige ingredienser for at finde den optimale formula til at lindre, fugte, rense og forebygge.

I dag er vores datter syv år gammel, og til trods for at vi har lokaliseret og fjernet nogle af de dagligdags-allergener, som hun reagerer på, så har vi stadig en pige med sensitiv hud. Modsat tidligere har vi nu et redskab til at lindre en reaktion, så hun ikke skal ligge en hel nat med kløe, når et angreb rammer.

Vores datters hudproblemer blev startskudet på udviklingen af KRAES – et naturligt og plejende alternativ til sæbe! Siden er adskillige naturlige plejeprodukter kommet til, og vi er dybt taknemmelige for vores fantatiske kunder, som gør det muligt for os at fortsætte med at udvikle netop den type rene baby- og børnehudpleje, som vi i sin tid stod og manglede, da vi var nybagte forældre!

Mange hilsner

Mette & Kasper