Der kan forekomme klumper i produktet. Det skyldes, at vi ikke tilsætter antiklumpningsmiddel i KRAES’ produkter. Vi ønsker, at produkterne skal være så naturlige som muligt. Husk altid at opløse pulveret under rindende (og albue-varmt) vand. Knus eventuelle klumper med fingrene.

KRAES bruger altid økologiske ingredienser, når det kan lade sig gøre. Først og fremmest lægger vi vægt på, at vores ingredienser er rene og naturlige. Flere af vores ingredienser er på nuværende tidspunkt økologiske. Dødehavssaltet er certificeret til økologisk brug, hvilket betyder, at det er 100% naturligt og ikke indeholder tilsætningsstoffer som f.eks. anti-klumpningsmiddel. Se på de enkle produkters ingrediensliste, hvor detaljerne er nøjere udspecificerede.

KRAES babybad er et naturligt alternativ til (udtørrende) sæbe. Der er ingen syntetiske overfladeaktiver i vores produkter. KRAES babybad indeholder naturlige saponiner, også kaldet sæbeurt, og de er mildt rensende.

KRAES babybad er udviklet med fokus på atpleje,lindre, forebygge og rense den sensitivebaby/børnehud – uden nogen form for syntetisk kemi.

De bærende ingredienser i KRAES babybad har dokumenteret helende/lindrende effekt på følgende hudlidelser/irritationer:

 • allergiske reaktioner
 • tør hud
 • udslæt
 • nældefeber
 • reaktion på insektbid
 • skoldkopper
 • brændenælde-reaktion
 • solskoldning
 • bleudslæt
 • psoriasis

Opløs 1 skeful (ske vedlagt) havrebad i en lille skål med varmt vand. Smør blandingen på de ramte hudområder, og lad det sidde i ca. 10 minutter. Brus derefter let over med vand, og dup tør med et blødt håndklæde.Husk at smøre huden med et plejeprodukt indenfor 3 minutter efter badet for at holde på fugten.

KRAES’ produkter er 100% naturlige produkter og er ikke tilsat nogen form for syntetisk kemi. F.eks. indeholder vores produkter ikke konserveringsmidler.

KRAES babybad har gennemgået en sikkerhedsvurdering, og I kan, med ro i sindet, benytte badet dagligt, ugentligt eller efter behov. Du kan tilføje KRAES babybad til badet op til to gange dagligt, hvis hudirritationen giver meget kløe.

Vi anbefaler dog, at du i babyens tre første levemåneder udelukkende anvender lunkent vand, såfremt babyen ingen hudgener har.

Op mod 30% af alle børn oplever hudirritation i forskellige variationer og intensitet, men de fleste børn vokser fra deres hudproblemer igen.

Babyhuden ejer endnu ikke den optimale bakterieflora til at beskytte mod mikroorganismer, hvorfor babyer kan have tendens til tør hud, kløe og andre hudirritationer. Ved tør hud, kløe, eller anden irritation kan KRAES babybad anbefales, da produktet er 100% naturligt og netop udviklet med henblik på forebyggelse og lindring af hudproblemer hos babyer/børn

Hvis du oplever, at KRAES babybad er svært at opløse i vandet, så kan løsningen måske findes her:

 1.  KRAES babybad skal opløses i albue-varmt vand.
 2. Det opløses allerbedst i rindende vand. Dvs. tilsæt pulveret på samme tidspunkt, som du starter med at hælde vandet i babybadekarret.
 3. Bruger du en bruser til at fylde badekarret med, så brug vandstrålerne til at ‘knuse’ eventuelle klumper.
 4. Klumper opløses nemt mellem fingrerne.

Tilsætter du KRAES babybad efter, at babybadekarret er fyldt op med vand, så vil du højest sandsynligt finde det svært at opløse.

KRAES babybad efterlader en naturlig beskyttende barriere på huden i form af olier. Skyller du huden efter med vand, skyller du samtidig en del af disse olier af. KRAES babybad bidrager med at opretholde fugtigheden i huden, så den ikke bliver tør og kløende.

Ja, naturligvis. Vær dog opmærksom på at opløse lidt mere pulver end i et babybadekar. Vi anbefaler ca. 6 skefulde (ske vedlagt) i et almindeligt badekar.

Hvis du har et barn med eksempelvis børneeksem, så anbefaler vi, at du ikke bruger KRAES babybad med dødehavssalt, mens eksemen er i udbrud. KRAES babybad med dødehavssalt kan svie i åbne sår, hvorfor det er bedst at vente, indtil sårene har lukket sig.

Sulfater har i mange år haft et negativt ry. Grunden er at nogle sulfater, fx Sodium Laureth Sulfat (SLES) og Sodium Lauryl Sulfat (SLS), har en lille molekylemasse, som gør det muligt at trænge ind i cellerne. Sulfater er ikke farlige, men kan i værste fald skabe ubalance i hud og hårlokker.

Hos KRAES anvender vi ikke de udskældte SLES og SLS, da KRAES altis har naturlige ingredienser, kvalitet og effektivitet i fokus. I stedet anvender vi en mild og naturlig form for sulfat kaldet Sodium Coco Sulfat (SCS). Dette overfladeaktiv har en større molekylemasse, trænger ikke ind i cellerne og er udvundet af kokosolie. SCS renser effektivt lokkerne uden at fjerne de naturlige olier og er tilmed godkendt af Svanemærket.

Læs mere om den plejende og blødgørende KRAES rene totter her (link til KRAES rene totter – parfumefri)

Sheasmør har så mange fantastiske egenskaber, men netop denne ingrediens er også meget følsom overfor f.eks. temperatur. Det sker desværre, at sheasmør “gryner” – også kaldet “krystalisering”. Dette er der dog ingen fare ved; produktet har stadig den samme kvalitet.

Er balm’en krystaliseret, så vil du mærke det som bittesmå knopper i balmen – når balmen opvarmes mellem hænderne, så smelter de igen.

Du kan lave et lille vandbad, hvori du kan opvarme balmen, og krystaliseringen vil forsvinde. Dette skal gøres ved langsom, svag opvarmning i en gryde (uden låg) med lidt vand. Vandet må ikke koge eller komme i produktet. Når balmen er smeltet, tager du den op, og derefter lader du den køle ned ved stuetemperatur.