Test et KRAES produkt – og få et års forbrug af et valgfrit babyprodukt

Da vores datter var lille kæmpede hun desværre rigtig meget med eksem. Som forældre søgte vi at hjælpe hende ved at lede blandt alle mulige hudplejeprodukter til børn i håb om at finde en serie af produkter, der kunne hjælpe, som ikke samtidig var fyldt med kemi.

Vi fandt desværre aldrig en løsning, der virkede for os og vores datter, så vi måtte tage sagen i egen hånd. Det blev starten på KRAES, hvor vi har udviklet KRAES-baby-serien, som består af en række 100% naturlige og multifunktionelle produkter, som alle har opnået Kemiluppens bedste bedømmelse, A-kolbe.

KRAES er netop fyldt 5 år, og en af vores vigtigste grundværdier er fortsat at huske på de udfordringer som vi selv stod med, og netop udvikle produkter ud fra et forældreperspektiv.

Reel information, og brugbare anmeldelser fra almindelige forældre virker til fordel for at familier hurtigt kan skille skidt fra kanel.

Vi søger derfor nu 50 forældre med en Instagram profil til at teste og ærligt bedømme effekten af en række KRAES-produkter. For at sikre, at vi opnår sammenlignelige resultater, følger her et skema for testen:

1. Læg et opslag op på dit Instagram feed, der beskriver, at du nu vil teste det pågældende KRAES-produkt i 14 dage

2. I de følgende 14 dage følges en plan for brug. som du får tilsendt af os. Før og efter billeder er en god idé, men det er selvfølgelig valgfrit.

3. Læg et nyt opslag op i dit Instagram feed, hvor du deler resultatet og din oplevelse.

Der er plads til 50 deltagere i første omgang. Derfor er vi nødt til at udvælge deltagerne, hvis vi får mere end 50 henvendelser 😊

Som tak for din deltagelse vil du modtaget et helt års forbrug af et valgfrit produkt fra KRAES baby/børneserie.

Ønsker du at deltage bedes du sende en mail til kundeservice@babykraes.dk med din fulde adresse samt et link til din Instagram profil. Vi kontakter alle deltagere senest den 15. oktober.

Mange hilsner
Mette og Kasper
KRAES

KRAES havre mark