Sådan lindrer du kløe

Der er faktisk rigtig mange naturlige ting, du kan gøre for at lindre dit barns (eller din egen) hud klør. Der er produkter, der kan hjælpe dig med at lindre kløen, og der er andre ting, der kan hjælpe dig med at undgå at irritere huden.

Hvis vi starter med det sidste, kan det være en stor hjælp at køle huden med for eksempel kolde omslag eller et køligt bad. Derudover kan det også være en god ide med behageligt tøj, som ikke sidder stramt eller kradser. Vær opmærksom på vaskemærker og syninger, som kan genere. Endelig kan helt almindelig æblesidereddike også være med til at reducere kløe grundet dens antihistamin egenskaber. Hæld lidt på en tot vat og dup på det ramte område.

Produkter, der kan lindre kløe

Havrebade har været brugt i århundrede, da havre har kløestillende – og faktisk også rødmereducerende – egenskaber.  Lige præcis derfor har vi også udviklet netop havrebade i KRAES. I forhold til at reducere kløe anbefaler vi især 2 bade:

    • KRAES kolloid havre
    • KRAES havre & kokos – hvis tør hud også er et problem

Uanset hvilket bad du vælger, anbefaler vi at du efterfølgende anvender KRAES baby balm, så du beskytter fugten i huden.

100% fedtcreme til daglig lindring af og fugtgivning til større områder af tør, irriteret eller problematisk hud

179,00 kr.

Til normal eller tør/kløende babyhud – ideelt efterfulgt af baby balm

124,00 kr.