Forældre tester KRAES babybad

Forældre tester KRAES babybad

Vi producenter kan skrive stolpe op og stolpe ned om vores produkters positive egenskaber, men for forbrugeren er det en jungle at finde hoved og hale i om et produkt rent faktisk lever op til det lovede.

Hos KRAES babybad valgte vi at smide hovedet på blokken, og bad i denne sammenhæng graviditet/babysitet Min-mave.dk om at finde 10 forældre, som grundets deres børns hudproblemer var interesserede at deltage i en test af KRAES babybad.

Over en uges tid testede 10 babyer/børn KRAES babybad, hvor udviklingen løbende blev beskrevet i en forumtråd på min-mave.dk.

Her følger et udvalg af konklusionerne :

Helt glad og blød
“Efter at have brugt Kraes babybad 3-4 gange kommer den silkebløde hud, som jeg havde håbet på. Helt dejlig glat og blød. Ingen tørre og røde plamager. Så lækkert! Knopper og rødme ved skridtet og lårene er blevet pænere efter brugen af kraes babybad og han har aldrig rød numse længere. Det er også de kropsdele som er i vandet konstant, imens han er i bad. ” Skriver KreaMor

Hun nød sit bad uden at skrige, som hun plejer
“Olivia har børneeksem og rød tør hud, hun skriger altid i forbindelse med bad, så det er sådan noget med hive hende lynhurtigt under bruseren, og ud igen. Men hun nød det rent faktisk og kunne sidde og lege i 15 min uden at skrige ved 2. Bad. Hun blev ikke rød i huden som hun ellers gør så snart hun rammer vandet.” Skriver KristinaBuch

5 ud af 5 stjerner
“Jeg vil ikke bade min søn i andet! Når denne pakke er tom, skal vi have en ny. Ikke nok med det fjerner hans rødme. Men det efterlader hans hud dejlig blød, og velplejende. Jeg vil give det 5 ud af 5 stjerner. Det er det bedste angående bad jeg har gjort for min søn. Og tanken om vi ikke skal smøre hans rødme med diverse salver er rigtig dejligt. At vi bare nu kan give ham et dejligt langt varmt bad.” Skriver NewMomAnita

Jeg bader selv i det
“Jeg må så indrømme at jeg også selv har prøvet det (mor skal jo også have lidt luksus) – jeg lider af noget frygtelig træls eksem på mine fødder, så jeg lavede et fodbad en aften med Kraes i.. Og allerede efter 1 bad, var der bedring!” Skriver MissMalling

Vi er bevidste forbrugere
“Vores søn døjer ikke med allergier eller andet, men med alt det vi omgiver os med, behandler vores fødevarer og alle andre produkter med + indhold, så er det vigtigt for os, a skåne ham så meget som muligt mod tilsætningsstoffer, parabener, parfume og andre allergifremkaldende stoffer. Så Kraes Babybad må sige, at indfri mine forventninger til fulde.” Skriver JV

Et skidegodt produkt
“Alt i alt må jeg give tilsagn, som de andre produktestere om, at det er et skide godt produkt.

Fri for alt de skidte ting og kun naturlige ingredienser. Jeg føler mig sat lidt tilbage i tiden og forestiller mig lidt børn blive badet i gamle træ vaskebaljer, når jeg bruger produktet. ” Skriver cocii

Din oplevelse betyder meget for os, derfor benytter hjemmesiden sig af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk