Ingredienser i KRAES “K” serie

Vores K-serie har fokus på det rene, enkle og innovative. I udviklingen af vores hudplejeprodukter til børn søgte vi tilbage til det oprindelige og lavede produkter med afsæt i naturen. I vores nye serie til kvinder har vi stadig fokus på det det rene og naturlige, men vi har i højere grad set fremad, og flere af ingredienserne i K-serien er helt nye på det danske marked, og potentialet i de nye ingredienser er stort. Et andet kendetegn for vores nye serie er enkelthed – de fleste produkter i K-serien består af få, eksklusive olier tilsat mikroalger eller ekstrakt. K-serien er 100% naturlig, og flere ingredienser er COSMOS certificerede.

Baobabolie er en af de få naturlige olier med en meget høj koncentration af antioxidanter, som virker genopbyggende på irritabel/sensitiv/moden hud. Desuden er den rig på A-, C-, D- og E-vitaminer og indeholder både omega-3,-6 og-9. Sammensætningen tilfører masser af fugt og elasticitet til cellerne og blødgør huden. Vores baobabolie trænger hurtigt ind i huden. Olien udvindes af små baobabfrø, der vokser på ”Livets træ” i Senegal.

Kameliaolie beskytter huden mod frie radikaler (fx luftforurening), fugter og gør huden blød. Olien er kendt som lidt af en anti-ageingeliksir pga. indholdet af antioxidanter, vitamin A og E og omega-fedtsyrerne 3,6 og 9. Kameliaolie har anti-inflammatoriske egenskaber og trænger hurtigt ind i huden. Kameliaplanten vokser primært i Kina og Japan.

Vores havreekstrakt er en unik og kraftfuld aktiv ingrediens, som reparerer og beskytter huden. Havrens profil efterligner hudens naturlige sammensætning og indeholder eksempelvis ceramider, flerumættede fedtsyrer, steroler m.m. Med alderen mister huden nogle af disse stoffer og dermed sin elasticitet og glød; havreekstraktet styrker hudens fugtbarriere og bibeholder hudens glød.

Hybenroseolie er kendt for sine regenererende egenskaber, og olien er også sprængfyldt med omega-3, -6 og -9, antioxidanter og vitamin A, B og C. Hybenroseolie indeholder desuden tretinoin, som eksempelvis bruges til behandling af acne; stoffet genopretter huden og har anti-ageingeffekt. Hybenroseolie udvindes af planter fra Andesbjergene i Sydamerika.

Mikroalgen Pavlova Lutheri er en super effektiv anti-pollutioningrediens, som yder ultimativ beskyttelse mod indendørs- og udendørsforurening. Sundhedsmæssigt har mikroalgen flere fordele; den reducerer betændelsesreaktioner i huden, har anti-inflammatoriske egenskaber og forbedrer cellelevedygtigheden generelt. Et resultat heraf er en bedre hudtone og smukkere glød.

Abrikoskerneolie er en mild olie, som er velegnet til meget tør og sensitiv hud. Den har et højt indhold af A-og E-vitamin og omega-3,-6 og-9, hvilket tilfører huden masser af fugt. Abrikoskerneolie absorberes hurtigt, afhjælper irriteret hud og hjælper med at genopbygge beskadiget hud.

Den kraftfulde castorolie, også kaldet ricinusolie eller amerikansk olie, er en naturlig olie med et højt niveau af ricinolsyre – op mod 89% af castor udgøres af fedtsyren ricinolsyre. Ricinolsyre har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, og den tilfører fugt til huden. Castorolie indeholder både omega- 3, -6 og -9 og E-vitamin. Den smukke, rødlige castorplante findes hovedsageligt i subtropiske eller tropiske områder.

Shea er en super fugtighedsgivende og blødgørende ingrediens. Sheanøddernes fugtgivende egenskaber skyldes bl.a. deres indhold af fedtsyren linolsyre og omega-6 og -9. Udover at shea tilfører huden masser af fugt indeholder den A-, E- og F-vitaminer og anti-inflammatoriske phytosteroler (naturligt stof i planter).

Sheasmør udvindes af nødder, som gror på træer på den tørre savanne i Vestafrika. Vores sheasmør stammer fra Burkina Faso i Vestafrika.

Tisochrysis Lutea er en mikroalge/plankton med en høj koncentration af flerumættede fedtsyrer og organisk pigment (xanthophylls). Mikroalgen reducerer cellulites ved at mindske/forbrænde fedtcelle, og den ændrer pigmentfarven, så cellulitis bliver mindre synlig. Det synlige resultat er en mere fast og smidig hud. Ekstraktet opnås gennem en bioteknologisk proces fra Tisochrysis Lutea, og dermed er den også en bæredygtig ingrediens.

KRAES babybad efterlader en naturlig beskyttende barriere på huden i form af olier. Skyller du huden efter med vand, skyller du samtidig en del af disse olier af. KRAES babybad bidrager med at opretholde fugtigheden i huden, så den ikke bliver tør og kløende.

Ectoin er en ret ny ingrediens på det danske marked, men potentialet og forventningerne er store! Ectoin er et aminosyrederivat, hvilke er små stressbeskyttelsesmolekyler, der beskytter mikroorganismer og planter mod ekstreme forhold i deres levesteder, fx saltsøer, varme kilder, arktisk is eller i ørkenen. Ectoin er en helt unik multifunktionel og aktiv ingrediens: den har dokumenteret anti-ageingeffekt (den stimulerer kollagen- og elastinproduktion), og den beroliger, lindrer og regenererer huden. Alt sammen egenskaber med synlige og langsigtede effekter for vores hud. Molekylet indhentes fra ørkenen (ukendt område) og fremstilles ved en naturlig og bæredygtig fermenteringsproces. I denne proces tilføres næringsstof (sukker), vand og varme i 40-60 dage, og derefter filtreres det aktive stof ectoin, indtil det er i sin reneste form. Ved at bruge bioteknologi undgås krydskontaminering af den aktive ingrediens.